ponedjeljak, 31. prosinca 2018.



DANAŠNJA tehnologija koja ponekad čak i u ranom stadiju trudnoće može otkriti kojeg je spola beba poprilično je promijenila stavove modernih roditelja, u odnosu na starije koji se jednostavno nisu zamarali sa spolom sve dok nisu dobili bebu. Jednostavno – nisu imali izbora nego čekati. I tada je ovakvih reakcija vjerojatno bilo jako puno. U svakom slučaju puno više nego danas kada velika većina roditelja mjesecima prije dolaska bebe već zna spol.

Ali ne i ovi roditelji. I zato je njihova urnebesna reakcija baš lijepo zabavila našu viralnu stvarnost.

Glavni akteri na ovoj savršeno uhvaćenoj fotografiji su Kim Guiley i njen suprug Travis. Par već ima trogodišnju djevojčicu i tako su silno željeli da njihovo sljedeće dijete bude dječačić. Međutim, kako je trudnoća odmicala njen filing da nosi curicu bio je sve veći i jači, a ženski instinkti su nepogrešivi, zar ne?

Par nije želio znati spol, no svih devet mjeseci pripremali su se za dolazak još jedne djevojčice. A onda – iznenađenje! I to kakvo. Ne samo da im se ostvarila želja koju su oboje zatomili, već ih je njihov vlastiti instikt tako prevario da nam je svima jasno kako ova reakcija stvarno nije odglumljena.

Oh boy, oh boy – kakvo pravo, preslatko iznenađenje, i fotografija za pamćenje koja će njihovom sada već petomjesečnom sinčiću Theu, biti valjan dokaz koliko je istinski iznenadio svoje roditelje.


izvor: index.hr

0 komentari:

Objavi komentar

Unordered List

po

loading...

Sample Text

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Pokreće Blogger.

pop

advertisment

loading...

Popular Posts

Recent Posts

ref

ad2

loading...

Text Widget