subota, 23. veljače 2019.



Odmah nakon prve pretrage doktorima je postalo jasno da Cherish Rose Lavelle nije trudna.

Djevojčica stara 11 godina iz Quenslanda u Australiji zabrinula je doktore kad je došla u bolnicu s vidno velikim trbuhom. Posumnjali su da je trudna, no njena je majka insistirala da nešto nije u redu jer curica gubi na kilaži.

Odmah nakon prve pretrage doktorima je postalo jasno da Cherish Rose Lavelle nije trudna. No, šokiralo ih je to da na jajnicima ima zloćudni tumor težak nevjerovatnih 10 kilograma. Hitno je prebačena avionom u bolnicu Hervey Bay u Brisbane, a pratila ju je majka Louise.



Dijagnosticiran joj je agresivni oblik raka germinativnih stanica zbog čega je trpjela grozne bolove. Majka je primijetila da joj je kćerka posljednjih mjeseci drugačija, da nije više vesela kao što je bila. Ipak, šokiralo ju je da joj je dijete teško bolesno, s obzirom da su takve dijagnoze vrlo rijetke u toj dobi.

– Cherish je sad u procesu liječenja. Prvo mora proći kemoterapije koje bi trebale smanjiti tumor, a tek onda slijedi operacija. Ima dana kad je vesela i sve prihvaća s lakoćom, a ima dana kad je depresivna i kad se loše osjeća, priznaje Louise. Ona mora prodati svoj privatni biznis kako bi iduće mjesece provela uz kćerku u bolnici – pišu zapadni mediji.

0 komentari:

Objavi komentar

Unordered List

po

loading...

Sample Text

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Pokreće Blogger.

pop

advertisment

loading...

Popular Posts

Recent Posts

ref

ad2

loading...

Text Widget