ponedjeljak, 28. siječnja 2019.




Gotovo 30 godina John Chhan i njegova supruga Stella vodili su trgovinu Donut City u Seal Beachu u Kaliforniji. Trgovina krofnama postala je omiljena destinacija brojnim građanima, a kad su Chhanovi doživjeli problem medicinske prirode, njihove vjerne mušterije uskočile su im u pomoć.




Stella je prošlog mjeseca doživjela aneurizmu na mozgu, a John je želio provesti što više vremena sa suprugom.







– Ona je sad u domu za umirovljenike, a u trgovini mi pomaže moja šogorica – rekao je.



Bojao se da će većinu dana morati provesti u trgovini, daleko od supruge s kojom je donedavno dijelio gotovo svaki trenutak. Tad su u pomoć uskočile njihove mušterije.



Svakog jutra od 4:30 dolaze u trgovinu krofnama i sve ih pokupuju, usput pijući sve zalihe kave koje Chhan ima. Do 7:30 njegove dnevne zalihe su rasprodane, a srce mu je puno.



– Tužno je čuti što se dogodilo gospođi Chann. Uvijek se nalazila straga u dućanu i pekla krofne. Prije sam dolazio s mamom i tatom prije škole, a John bi nam u vrećicu ubacio nekoliko krafni viška. Nikad nije skidao osmijeh s lica – rekao je stalni kupac Steven O’Fallon.





Dodao je da on i drugi kupci jednostavno žele vratiti bračnom paru Chhan sve što su im pružili tokom godina. S njim se slaže još jedna dugogodišnja mušterija, Jennee Rogers.

– Svake nedjelje već 20 godina kupujemo krofne. To je jedna pod rijetkih stvari koje su nam ostale. Njegove su krofne uvijek svježe – rekla je.



Iako su kupci o tome razmišljali, Chhanovi nisu željeli da se za njih prikuplja novac preko crowdfunding stranica. Zbog toga su kupci odlučili raditi ono što oduvijek rade, kupovati njihove krafne, samo malo ranije ujutro.





– Jako sam im zahvalan – poručio je Chhan.

Izvor: Hayat.ba

0 komentari:

Objavi komentar

Unordered List

po

loading...

Sample Text

Blog Archive

Pretraži ovaj blog

Pokreće Blogger.

pop

advertisment

loading...

Popular Posts

Recent Posts

ref

ad2

loading...

Text Widget